Alla inlägg den 18 juli 2010

Av Eva Fabricius - 18 juli 2010 14:26

   


Vi vann brons idag i Cairnterrierklubbens agilitymästerskap i Hässleholm!  

Det jag är mest nöjd med var att domaren gratulerade oss efteråt och sa att Eddie verkligen har potential. Eddies kära kära uppfödare Ulla var också på plats och hejjade på! Tack!!!


Eddie var som gjuten idag och laddad så det pyrde ur öronen. Jippie!

Först ut körde vi hoppklass och banan motsvarade en klass 2-bana. Det blev nollat lopp! Eddie lyssnade och sprang samtidigt! Så duktig!


Därefter var det dags för agilityklassen och Eddie var om möjligt ännu mer taggad... och vad  händer... han hoppar över alla kontaktfält på nedgångarna! En annan konstig sak var att startlinjen var en rak linje med först ett hopphinder och sen balansbommen, men han springer nästan förbi balansbommen! Jag borde nog ha varit ännu tydligare men jag trodde verkligen att han skulle ta den och lät honom nog jobba för mycket själv.


Jag är supernöjd med farten, handlingen och slalom.

Träna på: starter, kontaktfält och högerslalom!


Jag måste också vara noga med att belöna mycket efteråt. Det är så lätt att man glömmer att vara överlycklig efteråt, speciellt i denna värmen! Det misstaget ska jag inte göra!

           Så Eddie fick springa ärevarv!


Annars har vi semester nu och har varit både i Grythyttan och i Arvika. Vi har badat, promenerat, simmat, lekt och tränat. Pojkarna är snyggare än någonsin och i toppform. Det kommer bilder! Mmmm, underbara sommar!  


Presentation


En blogg om hundglädje, barnglädje, träningsglädje och livsglädje. En blogg om mina terriers Eddie, Ozzy och Max och om min familj Mattias, Maja och Vilma.


Senaste inläggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Min gästbok

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards