Alla inlägg den 17 april 2011

Av Eva Fabricius - 17 april 2011 16:11

 

Årets första tävling! Och så dammig jag var! Inte för att vi inte har tränat, för det har vi. Och det har faktiskt gett resultat. Både kontaktfälten och slalomet satt för dagen. Och även handlingen och byten. Men min attityd... Den var svårväckt, ni vet det där "jävlar anammat!" Det måste ju till! De första timmarna funderade jag mest på vad jag gjorde uppe så tidigt på en lördag. FEL!


Men vi gjorde två kanonlopp, Ozzy ett och Eddie ett. Med helt rätt attityd och engagemang! Men jag strulade till båda loppen i slutet. Så kan det va! Många bordrar var där! Och en liten cairn.


Ozzy skulle för övrigt mätas in och jag var bensäker på att han var en smallhund. Så jag satte nästan i halsen när domaren sa "medium". 1 cm över gränsen var han! Bara för att han ställde upp sig så fint, så kunde inte ens domaren låtsas att han var en smallhund och skriva det i protokolllet istället! Himlans utställningsgener! ;)


De sista loppen för dagen väckte mig ur mitt lathetskoma i alla fall. Så nu taggar vi inför nästa helg och Oxie! Gött! Grattis alla duktiga lundaekipage som också var i Ystad!!!


Efter tävlingen så tänkte jag och pojkarna vandra i Torup. 7 km kändes bra. Men jag gick vilse och hamnade på samma spår igen vilket resulterade i nästan 3 timmars promenad i regn och vi hann minst tillryggalägga 1,3 mil! Hur kan man gå vilse när spåren är snitslade?!


I dag blev det en lugnare promenad i trygga Skrylle. DÄR kan man INTE gå vilse!

Presentation


En blogg om hundglädje, barnglädje, träningsglädje och livsglädje. En blogg om mina terriers Eddie, Ozzy och Max och om min familj Mattias, Maja och Vilma.


Senaste inläggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Min gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards