Alla inlägg den 26 april 2011

Av Eva Fabricius - 26 april 2011 23:14

Vilken härlig påskvecka vi har haft! Varmt och skönt har det varit och mycket hundträning har det blivit.


I torsdags spårade vi med Molle, Lukas och Gudrun. Varmt var det, som attan. Mattias följde med och fotade oss. Eddie fick aldrig ens fäste i sitt spår så det var inte mycket att göra än att bryta. Ozzy spårade dock som en liten gud! Han behöver utmaningar och tydligen var ett nästan bortdunstat spår en bra utmaning. Han plockade den ena apporten efter den andra! Underbart! Sen åkte vi alla och badade.


     


I fredags var det dags för Gåsahoppet i Skurup. Det var flera banor igång samtidigt i inomhushallen. Hög ljudnivå och mycket mycket störning! Men pojkarna jobbade jätte bra!! Och jag kom inte ens på tanken att fundera på att jag skulle kunna glömma banan eller vad som skulle hända om en av hundarna sprang bort. Total fokus och koncentration. Eddie fick med sig en bit av mitt finger på upploppet så blodet rann och jag fick gå till sjukstugan. Så kan det gå, mina vänner! Agility är en farlig sport! Inga resultat att rapportera dock, eftersom vovvarna gick ur slalomet och jag tragglar inte utan lät dem köra vidare. Jag vet inte om det är rätt, men så länge jag inte är helt 100 % säker på att de kan slalomet så vill jag inte stoppa upp dem i en bana på tävling. Där ska de ha rätt attityd och engagemang. Det är det viktigaste!


I lördags åkte vi till Karlskrona och firade påsk med Mattias mamma och Peter. Mm, härligt! Till och med lite lydnad blev det. Man kan ju inte hejda sig!!

På hemvägen åkte vi förbi Åhus Brukshundklubb och jag passade på att träna lite. Då fick jag rapport från Maja som tävlat lydnad i Burlöv att de hade blivit uppflyttade!! GRATTIS MAJA OCH NEMI!!! Bra jobbat!!


             


Hej då, säger Eddie!

       

Presentation


En blogg om hundglädje, barnglädje, träningsglädje och livsglädje. En blogg om mina terriers Eddie, Ozzy och Max och om min familj Mattias, Maja och Vilma.


Senaste inläggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Min gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards