Alla inlägg den 29 september 2011

Av Eva Fabricius - 29 september 2011 18:01

Först får ni en bild på en av Ozzys uppfödares färska boderterriervalpar. För mer bilder klicka på Kennel Hellas till vänster i menyraden. Bilden talar för sig själv!


Det först cairnterrierlägret avlöpte verkligen över förväntan. Ja, kanske över allas förväntan. Cairn i Väst har verkligen gjort ett fantastiskt jobb. Både vad det gäller progaminehåll och bekvämligheter som mat och boende. Och hundtårta!


 

Hela lägret ägde rum på ett gammalt militärområde utanför Backamo, lilla Edet. Programet var späckat med hundträning, samtal om cairnterrierns framtid, hundmassage, hundmöten och människomöten. 


 

Jag höll kurs i Relation & Lek med fokus på terrier och cairnterriers. Det var så fantastiskt lyckat. Det kändes som om alla var nöjda och faktiskt fick med sig något av den tiden som vi hade tillsammans. Att våga lita på sin hund, att våga vända på begreppen och i stället för lock, tjat och pock, så jobbar hunden när jag är passiv. Att belöna massor och ofta, med både lek och gotte och även med kli på rumpan. För det gillar cairnisar, att bli kliade på rumpan.

             Eddie visade så klart upp sina färdigheter och hur man kan träna och leka med en cairn och han skötte sig exemplariskt. Han kan jag verkligen lita på i nästan alla väder. Han ser verkligen träning och uppvisning som ett arbete som han vill utföra på bästa sätt. Stolt stolt matte! Ozzy levde livet och charmade alla. Han gjorde flera tokrusningar med både valpar och vuxna cairndamer. Men om det är någon som är duktig på hundspråk, så är det lilla Ozzy. Han är verkligen vänligheten själv och vet precis hur han ska bete sig i alla lägen. Han kan man ta med överallt!


                      

Så nöjd jag är med helgen. Tack tack alla! Här ovan ser ni några av de foton Mattias har tagit. För mer foton besök www.fotosport.se 


Presentation


En blogg om hundglädje, barnglädje, träningsglädje och livsglädje. En blogg om mina terriers Eddie, Ozzy och Max och om min familj Mattias, Maja och Vilma.


Senaste inläggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Min gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards