Alla inlägg den 12 maj 2011

Av Eva Fabricius - 12 maj 2011 09:05

I söndags promenerade järngänget på Söderåsen som jag bloggade jag lite om förra gången. De utlovade bildbevisen kommer här! Fler bilder finns på Mattias site.

       Söderåsen kan varmt varmt rekommenderas. Härlig varierad natur. Underbara och långa spår skulle man kunna få ut också om man är sugen på det. 7,3 kilometer inklusive glass till både mäniskor och djur. Inte illa! (Låter som en reklamfilm.)


 

Favoriten var när alla hundarna sprang lösa ute i det gröna och plötsligt mötte en hund på avstånd. Istälet för att springa dit, så vände hundarna på en 5-öring och kom tillbaka till oss. Det är ju precis därför man tränar hund! För att de ska kunna springa lösa och få mer frihet än om jag inte tränar och då måste ha dem i koppel. Enkel pedagogik!

   ... Det kan också ha varit så att det var Dirfa som kom springandes med grabbarna i släptåg... det låter vi vara osagt...


It must die!

 

Järngänget... utom fotografen som aldrig får vara med på bild.



Glass är bara så himlans gott!

       

I går åkte jag, husse och pojkarna ut till Genarp och gick Hugos runda på 7 km. Kan också varmt rekommenderas! Nästan som Värmland. Men bara nästan. :)


Denna vecka har även bestått av agility med Thereze där hon visade oss några nya byten. Kul och bra! Jag inser än mer vikten av tydlighet och rätt energi.

      Veckan har också bestått av lek. Jag köpte nya leksaker från Klickerklok. Jätte bra, hållbara och uppskattade.

Presentation


En blogg om hundglädje, barnglädje, träningsglädje och livsglädje. En blogg om mina terriers Eddie, Ozzy och Max och om min familj Mattias, Maja och Vilma.


Senaste inläggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Min gästbok

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards