Alla inlägg den 20 april 2010

Av Eva Fabricius - 20 april 2010 22:34

med att inte träna...


 


Fast vi har inte gjort allt för påfrestande saker i alla fall.


Igår var det allmänlydnadskurs och Sara var riktigt hård.   Ja, hon tog nästan i med hårdhandskarna när det gällde att få alla allmänlydnadsekipagen att gå med lite mer raka ryggar. Det var eldgaffel i rumpan på dem. Mycket nyttigt!! Jag lär mig så mycket varje gång! Även om jag vet hur jag vill ha det, så måste jag kunna presentera mina tankar så att alla förstår. Det jag gillar mest med vår kurs är att relation alltid kommer först. För har inte hund och ägare en bra relation, då är det lönlöst att börja träna moment eller att gå fint i koppel eller möta andra hundar osv osv... Och det med relation är Sara hejdundrade bra på!

Vi ska filma nästa kursgång.


Idag... snöade det när vi åkte till träningen. Hm, ska man skratta eller gråta?

Jag jobbade med relationen idag med båda vovvarna, efter att ha satt en eldgaffel i rumpan på mig själv. Ibland vill man bara inte träna, speciellt inte i snökaos! Men det blev ju så bra, så jag är supernöjd att vi åkte. Eddies favorittik Tessie var på planen och han brukar ha svårt att jobba med henne där. Men idag gick det!!! Bara det är en vinst för oss! Vi lekte mest, körde framförgående och backa och dansa och kontaktövningar med bra flyt! Och sen avslutade vi med några varv på agilitybanan! Det jag måste tänka på är att dra ut på belöningarna. Nu vill jag bara belöna hela hela tiden. Men det är viktigt att dra ut på det.


På tisdag ska Mattias börja fota ekipagen till Lunds Brukshundklubbs hemsida. Håll tummarna för bra väder!


 

Presentation


En blogg om hundglädje, barnglädje, träningsglädje och livsglädje. En blogg om mina terriers Eddie, Ozzy och Max och om min familj Mattias, Maja och Vilma.


Senaste inläggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Min gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards