Alla inlägg den 7 juni 2010

Av Eva Fabricius - 7 juni 2010 12:57

Idag fyller Ozzy 1 år! Grattis lillponken!


Han är så duktig, go och fin. Jag undrar dock om han har kommit in i sin första spökålder. Han beter sig lite knasigare än normalt. Är lite fundersam och kan reagera på ljud. Han kör helt enkelt inte på som han brukar. Fästinghalsbandet var det första som jag tog av och det gjorde jag nu i helgen. Och så fick han ett ordentligt bad. Jag har hört allt för många negativa tankar om fästinghalsbanden för att våga chansa. Hoppas att det bara är något tillfälligt!


Någon som kör på är Eddie! Herre gud! Han fick spåra Saras spår i lördags som hon hade lagt till sin schäfer Dirfa. Med kamprullar, metallapporter, skogspinnar och det bästa av allt: EN KAMPRULLE FÖR SCHÄFRAR SOM VAR STÖRRE ÄN HELA EDDIE! Hans reaktion var helt underbar när han kom till slutapporten bakom en buske. Hela kroppen stannade till, han böjde sig fram och sen började hela svansen vifta frenetiskt! Han kastade sig ned och kom upp med den galna kampsaken som han sen absolut inte skulle släppa. Jag försökte byta den mot en av hans egna leksaker, men den var på tok för liten!!! Så jag inser nu att jag måste införskaffa större leksaker, i samma storlek som voffen!


I fredags körde vi agility med Maja och Cecilia. Ja, Eddie var klockren, vilket Ozzy också var ändå tills vi skulle leka med balanshindren. Då ville han inte riktigt vara med längre. Hm, jag blir alltid så orolig när en vovve inte är som vanligt. Man märker det om man är van att jobba med hunden. Ofta klarar de att vara som vanligt i vardagen men mår de dåligt så visar det sig när de måste anstränga sig lite extra.


I söndags gjorde vi lite uppletande i Skrylle vilket fungerade super med båda pojkarna. Så nu ska jag ge Ozzy lite andrum och så hoppas jag att det är antingen spökålder eller fästinghalsbandet.

Presentation


En blogg om hundglädje, barnglädje, träningsglädje och livsglädje. En blogg om mina terriers Eddie, Ozzy och Max och om min familj Mattias, Maja och Vilma.


Senaste inläggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Min gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards